top of page

Heb je het gevoel dat je vast zit, niet weet welke richting je wilt geven aan je leven? Bemerk je dat je telkens weer in hetzelfde gedragspatroon vervalt, verlang je naar verandering en je weet niet hoe dit te verwezenlijken? Heb je problemen met sociale contacten? Of heb je last van angsten, verdriet, neerslachtigheid, laag zelfbeeld, stress en spanningen?

 

Psychotherapie kan je hierbij ondersteuning bieden om vrijer in het leven te staan. Vrijer in het contact met jezelf en naar anderen toe. Om je volledige zelf te leren omarmen, te uiten en vreugdevoller in het leven te staan. Ik wil je graag die ondersteuning bieden. Voor mij is iedere mens een unieke persoon en op jouw tempo zullen we onderzoeken wat je wilt veranderen en waar je naar toe wilt. Lichaam en geest zijn voor mij onlosmakend met elkaar verbonden en in de therapie werk ik naast gesprekstherapie eveneens op een lichaamsgerichte manier.

 

Twijfel je of therapie iets voor jou kan betekenen en of je bij mij wel aan het juiste adres bent, wees welkom voor een verkennend gesprek. Dan kan je aanvoelen of het klikt tussen ons en bekijken we samen of en hoe we kunnen samenwerken. Zo'n eerste gesprek verplicht je verder tot niets. Maak gerust een afspraak!

Het is vaak moeilijk om je eigen verhaal onder ogen te zien, maar lang niet zo moeilijk als er je hele leven voor weglopen.

-Brené Brown-

Praktische informatie

Werkmomenten: dinsdagochtend en donderdagochtend in de praktijk van 'studio pili'.

 

Sessies via videocall (Zoom) zijn ook mogelijk op andere momenten.

Momenteel een cliëntenstop in de praktijk. Online sessies zijn wel mogelijk.

Prijs voor een consult: €65

Sommige mutualiteiten betalen een deel van de kosten terug

Duur van de sessie: 1 uur

bottom of page